Velden zijn niet correct ingevuld

Groot assortiment drukmessen

Net als onze andere messen, zijn ook onze drukmessen in diverse afmetingen en soorten verkrijgbaar. Kovema levert drukmessen die ‘normaal’ snijden, maar ook drukmessen die perforeren. Aan u de keus. Komt u er onverhoopt niet uit, dan staan wij u graag bij met advies op maat.

Over onze drukmessen

De snijkanten van de drukmessen van Kovema zijn altijd geslepen en hebben standaard snijhoeken van 30°, 45° en 60°. Het soort staal waar de drukmessen van gemaakt zijn is afhankelijk van de belasting die het mes krijgt. Uiteraard zijn er processen die aangepaste drukmessen verlangen. Ook dat is bij Kovema geen probleem. Wij passen de snijhoeken of andere eigenschappen desgewenst voor u aan.

Service van Kovema

Bij Kovema is een goede kwaliteit en een goede werking van onze (druk)messen erg belangrijk. Behalve met advies geven helpen wij u graag met het instrueren van uw personeel over het instellen van de drukmessen middels onze cursussen. Ook kunnen wij uw messen slijpen wanneer zij na verloop van tijd hun scherpte verliezen. Wij zorgen voor een perfect nageslepen mes dat weer 100% functioneert. Zo hoeft u niet direct nieuwe drukmessen te kopen.

Advies nodig?

Wilt u meer weten over wat Kovema voor u kan betekenen dan kunt u contact met ons opnemen. Wij staan voor u klaar!

Contactformulier