Velden zijn niet correct ingevuld

Frictieassen van uitstekende kwaliteit

Müller is partner van Kovema en levert moderne wikkelmachines. Voor deze wikkelmachines levert Kovema onder andere frictieassen. Deze messen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en ook het materiaal van de frictieassen kan verschillen. Wat echter nooit verschilt, is de kwaliteit van de assen. Deze is altijd perfect.

Kwaliteit en service van Kovema

Met goede frictieassen kan een gecontroleerde slip plaatsvinden, waardoor er meer controle over het snijproces is. Kovema kan u frictieassen op maat leveren, speciaal ontworpen voor uw specifieke situatie of machine. Onze assen hebben een maximale lengte van 4000 mm en worden doorberekend op gewicht en belasting. Alleen zo kunnen wij u de beste kwaliteit leveren. In combinatie met de service van Kovema, weet u bovendien zeker dat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Onze op maat gemaakte frictieassen worden voorzien van een serienummer, waardoor wij bij problemen direct de exacte gegevens kunnen raadplegen.

Frictieassen bestellen

Fractieassen bestelt u gemakkelijk bij Kovema door middel van het invullen van een checklist. Komt u er toch niet uit, dan komen onze medewerkers graag bij u langs om u verder te helpen en samen de bestelling compleet te maken. Dankzij kennis en ervaring bent u snel verzekerd van nieuwe frictieassen.

Contactformulier