Velden zijn niet correct ingevuld

Ondermessen in diverse uitvoeringen

We leveren de ondermessen in verschillende materiaalsoorten afhankelijk van de toepassing en de intensiteit van het gebruik. De kwaliteit 1,5% chroom is populair, voor zware toepassingen maken we gebruik van 12% chroom staal. Voor speciale gevallen maken we gebruik van roestvaststaal, HSS of hardmetaal. Met name onze hardmetalen ondermessen hebben een ongekende standtijd.

Leverbaar in diverse uitvoeringen

Onze hoogwaardige ondermessen zijn voor verschillende toepassingen leverbaar in diverse uitvoeringen. Dit heeft betrekking op het gebruikte materiaal en de geometrie van de snijkant. Wat mogelijk is zijn bijvoorbeeld een enkele of dubbele snijkant, gedeelde messen of snijbussen. Al onze messen zijn, in speciale en standaarduitvoering, geheel glad geslepen en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen.

Ronde ondermessen zijn verkrijgbaar in een diameter van 40 tot 200 mm. Ondermessen in speciale maten worden echt speciaal voor u gemaakt.

Advies van de vakman

Twijfelt u over eigenschappen van uw ondermessen of heeft u vragen over de juiste toepassing? Onze vakkundige medewerkers staan klaar om u van een passend antwoord te  voorzien. U bereikt ze door middel van het contactformulier of telefonisch. Dankzij jarenlange ervaring en gedegen kennis kunnen ze bijna ieder probleem voor u oplossen.

Contactformulier