Velden zijn niet correct ingevuld

Een pneumatische meshouder voor iedere toepassing

Meshouders bestaan er in veel uitvoeringen. Van de eenvoudige ringen met gladde boring tot zelfklemmende meshouders, pneumatische meshouders of meshouders die zelf diepte instellen en aangeven dat de messen gewisseld dienen te worden. Kovema adviseert u graag over de mogelijkheden.

Meshouders voor drukkend snijden

Wij leveren voor drukkend snijden een ruime variatie aan meshouders en messen. De bekendste meshouders zijn de pneumatische (PQDS) meshouders met een snijdbreedte die varieert van 6 mm tot 20 mm. Een deel van deze pneumatische meshouders kunnen voorzien worden van zwaardere of meerdere cilinders voor meer snijkracht.

De pneumatische meshouders zijn geschikt voor mesdiameters van 77 en 100 mm. Wanneer de messen zwaar belast worden kunnen de verschillende geometrieën samen met de gekozen materiaalsoort tot enorme standverbeteringen leiden.

Op een rijtje

  • Minimaal snijbreedte 6mm
  • Toepassing van quick clamp mogelijk
  • Zwaardere cilinders en meerdere cilinders op 1 houder mogelijk
  • Extra lange standtijd van messen door goed geslepen geometrie en toepassing van zeer slijtvaste materialen 

Snijden met scheermessen

Ook voor scheermeshouders bent u bij ons aan het goede adres. Vraag ernaar door contact op te nemen.

Meshouders voor scharensnit

Voor het snijden met ronde bovenmessen en ondermessen bestaan veel mogelijkheden om meshouders te kiezen. Met de meshouders van Dienes kiest u voor kwaliteit en gebruiksgemak. De (pneumatische) meshouders voor scharensnit zijn doorgaans uitgerust met een noniusaflezing voor diepte instelling.

Contactformulier