Velden zijn niet correct ingevuld

Oplossingen voor warmsnijden

Speciale snijprocessen vereisen speciale materialen. Zo zijn er bij warmsnijden vaak apart verwarmde messen nodig en zijn ook de meshouders net even anders. Al deze materialen, geschikt voor warmsnijden, kunt u bij Kovema bestellen. Heeft u nog vragen of wenst u advies op maat te onvangen? Wij staan graag voor u klaar.

Het proces van warmsnijden

Warmsnijden is een proces waarbij met hete messen wordt gesneden van soms wel 400 °C. Het grote voordeel van deze manier van snijden, is dat de kanten direct dichtgeschroeid worden. Vooral in de textielindustrie is warmsnijden een veelgebruikte methode. Om met hete messen te kunnen snijden zijn speciale meshouders nodig. Kovema biedt PQAS HS-houders die pneumatisch gestuurd zijn en de verhitte messen eenvoudig naar beneden duwen. Behalve wat betreft meshouders voor warmsnijden, zijn we u ook graag van dienst wat betreft verwarmde messen of diverse heetsnij-elementen.

Advies nodig?

Dankzij de kennis en jarenlange ervaring waar we bij Kovema over beschikken, zijn we prima in staat u verder te helpen. Niet alleen aan de juiste producten, maar ook aan een goede service, waarbij we u van advies kunnen voorzien ten aanzien van bijvoorbeeld warmsnijden of het instellen van uw machines.

Contactformulier