Velden zijn niet correct ingevuld

Verstelsystemen van Dienes

Verstelsystemen van Dienes zijn op maat te bestellen.Er zijn verstelsystemen beschikbaar voor scharensnit (onder- en bovenmessen) en voor drukkend snijden.
De systemen van Dienes worden volledig bij Dienes ontwikkeld en geproduceerd. Ook de toegepaste meshouders en messen zijn door Dienes ontwikkeld en geproduceerd.
De gekozen oplossingen zijn altijd van zeer hoge kwaliteit en leveren de klant optimale mogelijkheden als het gaat om snijkwaliteit, betrouwbaarheid en bedieningsgemakt

De systemen zijn in verschillende gradaties van automatisering te leveren.

Manueel:
De instelling van de snijbreedte wordt handmatig uitgevoerd. Dienes voorziet in diverse hulpmethoden om het instellen zo makkelijk en snel mogelijk te laten verlopen. U bent verzekerd van de hoogwaardige snijresultaten en de ergonomische voordelen van een Dienes systeem.

Halfautomatisch:
Er is ook een mogelijkheid om semi-automatische systemen te ontwikkelen. In dit geval worden of de ondermessen of de bovenmessen automatisch ingesteld aan de hand van een PLC gestuurd programma. Dit heeft als voordeel dat de maatvoering nauwkeurig en snel wordt ingesteld voor de nieuwe set-up. De operator moet alleen bijhorende messen matchen met de quickset optie van Dienes.

Automatisch:
Het instellen van de snijbreedte kan ook volledig automatische worden uitgevoerd. Wanneer er frequent veel messen omgesteld dienen te worden kan dit de beste optie zijn. Het Simu-Flash syteem garandeert een ongeevenaard snelle instelling van de snijbreedtes. Hierdoor wordt uw machine productiever, ontstaat er minder afval en is de snijbreedte instelling niet afhankelijk van de bedieners. 

De klant is koning. Dienes verstelsystemen zijn een perfecte investering in uw toekomst.

Advies nodig?

Wilt u graag meer informatie? Onze medewerkers staan voor u klaar.

Contactformulier