Velden zijn niet correct ingevuld

Op maat gemaakte luchtassen

Voor luchtassen bent u bij Kovema aan het juiste adres. Wij ontwikkelen deze luchtassen speciaal voor u op maat. Dankzij onze kennis en jarenlange ervaring, zijn wij in staat de beste luchtassen voor uw productie-eigenschappen te leveren. De luchtassen kunnen allerlei afmetingen hebben. We produceren ze zelfs tot een lengte van 5000 mm.

Eigenschappen van de luchtassen

Kovema levert een breed spectrum aan luchtassen. Met een aanbod assen van een minimale diameter van 40 mm en een maximale diameter van 600 mm en de keus uit een aluminium, staal of carbon behuizing, bieden wij u diverse mogelijkheden. Daarnaast bepaalt u de lengte van de luchtassen zelf (maximaal 5 meter) en kunt u aangeven of de as axiaal verstelbaar  moet zijn of niet.

Zijn er andere opties die u graag in/aan uw luchtassen terug wilt zien? Bespreek deze met ons en wij vertellen u of het mogelijk is.

De juiste luchtassen bepalen

Luchtassen worden op maat gemaakt en moeten dus precies passen. Dit doen we door eerst uw proceskarakteristieken te inventariseren, waarna we de belasting berekenen en het juiste ontwerp erbij kiezen. Indien nodig, komen we uw as opmeten en vullen we gezamenlijk de checklist in. We geven alle specificaties bij onze offerte.  Hiermee voorkomen we misverstanden en stellen we veilig dat uw nieuwe luchtas werkt.

Typen luchtassen

De meest gebruikte luchtassen worden ontworpen op basis van 1 luchtslang  of op basis van meer luchtslangen. Dit worden ook wel de "mono bladder" en de "multi bladder" genoemd.

Advies nodig?

Heeft u vragen nodig over de luchtassen of over onze andere producten? Neem gerust contact met ons op via 0528-230014 of via onderstaand contactformulier.

Contactformulier