Velden zijn niet correct ingevuld

Betrouwbare snijwikkelmachines van Müller

Kovema werkt met betrouwbare, professionele partners zoals Dienes, Tebra en Müller. Müller levert snijwikkelmachines die net dat beetje meer kunnen dan reguliere machines. Klaus Kampf, vroeger eigenaar van Kampf, ontwikkelde onder de vlag van Müller die snijwikkelmachines die precies datgene leverde waar de klant al lang op wachtte.

Mogelijke oplossingen

Als het gaat om moeilijke snijprocessen zijn de producten van Müller waarschijnlijk de beste oplossing. Te denken valt aan spoolmachines, lamineren, hooggevoelige materialen snijden et cetera. Ook de snijwikkelmachines van Müller zijn een juiste keuze. Zij kennen naast de standaard mogelijkheden een aantal opties die u uiteraard zelf kunt kiezen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een automatische rollen uitname, diverse inspectiesecties (geheugenregeling voor fouten) of een asloze afwikkeling voor uw snijwikkelmachines. U geeft aan wat u nodig heeft en Müller biedt de oplossing.

De robuuste productiviteitsoplossingen van Müller zorgen er ook nog eens voor dat uw investering voor snijwikkelmachines snel rendeert.

Advies nodig?

Heeft u vragen over de snijwikkelmachines van Müller? Neem gerust contact met ons op via 0528-230014 of vul het contactformulier in.

Contactformulier