Velden zijn niet correct ingevuld

Kennis van snijden

In de industriën waar gesneden wordt zijn de eisen en wensen zeer verschillend ten aan zien van het snijproces. In sommige productie omgevingen is "stof" een groot probleem, in andere is snelheid een belangrijk item.

Wij kennen veel snijsituaties. Daarnaast zijn we op de hoogte van veel details als het gaat om snijden van verschillende materialen.

We kunnen u adviseren omtrent snijoplossingen en meedenken over problemen die zich voor doen bij uw snijproces.

In het "snij laboratorium" van Dienes kunnen we desgewenst proeven doen met uw materiaal om te onderzoeken welke snijmethode goed bij uw materiaal past.

Voor uw personeel kunnen we een in company cursus “snijden” organiseren waar de belangrijkste aandachtpunten van het snijproces en de bediening van de meshouders worden doorgenomen.

Voor meer specifieke cases verwijzen we u graag naar de downloads.

Onze partners

dienes kovema bv

müller kovema b.v.

airmat technologie kovema

tebra kovema b.v.

Meer weten?

We kunnen u adviseren omtrent snijoplossingen en medenken over problemen die zich voor doen bij uw snijproces. In het "snij laboratorium" van Dienes kunnen we desgewenst proeven doen met uw materiaal om te onderzoeken welke snijmethode goed bij uw materiaal past. Meer weten? Neem contact met ons op of vul het contactformulier in. Onze medewerkers helpen u graag.

Contactformulier